Добре сте ми дошли! Ту би Ор Нот Ту Би ви очаква!

Този блог е все още бебе и все още мисля идеи на къде да го развивам. Може и вие да спомогнете с насоки, а може и просто да се забавлявате като четете разните написани от мен неща :)

Още веднъж добре дошли и ИНДЖОЙ!


Ако все пак моя блог ви се стори много скучен и постен можете да се прехвърлите в блога ByBy's Kingdom, където ви уверявам, че нещата не са никак постни! ;)

Абсолютно всички теми относно Имиграцията в Канада и Квебек местя в отделен блог, който при интерес можете да намерите тук: IMMIGRATION 2 QUEBEC . Ще се радвам да се намерим и там! ;)

26/05/2011

ПиСи Краш!

Това писи направо ми видя сметката!
Още снощи се започна... ЕксПито запо4на да дава някакви гнусни грешки. Не знам точно как и защо се получи, но ... Не че се случва за пръв път, но е тежко да загубиш около 60 гигабайта инфо и то събирана в продължение ... абе на дълго време. Може би години.
Опитах да възстановя нещо и още не съм се отказал, но явно харда ми е в стачка или нещо подобно... Най-накрая ще му ударя един лоулевел формат и ще спра да му обръщам внимание. Благодарение на него и на писито като цяло вчера изпих около 3 литра кафе и изшуших едно кило цигари. Две или 3 кутии натурален сок също отидоха в канала...
Това е положението...!!!
Не се доверявайте никога на големите бели или черни кошници наречени компютри, защото въпреки че сме в много проценти сигурни , че всичко е окей, чичко Мърфи дебне зад ъгъла и ни поднася нови и неприятни изненади...
Сега отивам да видя другата щайга, може пък да измисля нещо... .сиейчкей файловете стават все повече и повече...:)
Веселба!

Няма коментари:

Публикуване на коментар