Добре сте ми дошли! Ту би Ор Нот Ту Би ви очаква!

Този блог е все още бебе и все още мисля идеи на къде да го развивам. Може и вие да спомогнете с насоки, а може и просто да се забавлявате като четете разните написани от мен неща :)

Още веднъж добре дошли и ИНДЖОЙ!


Ако все пак моя блог ви се стори много скучен и постен можете да се прехвърлите в блога ByBy's Kingdom, където ви уверявам, че нещата не са никак постни! ;)

Абсолютно всички теми относно Имиграцията в Канада и Квебек местя в отделен блог, който при интерес можете да намерите тук: IMMIGRATION 2 QUEBEC . Ще се радвам да се намерим и там! ;)

26/05/2011

Снежанки

Сняг...
Тихо вали, но все пак се чува. Снежинките падат една след друга. Виждам ги на предното стъкло.
Бях пуснал за момент чистачките, но ги спрях. Снежинките са невероятно красиви и дори си струваше да изгася двигателя, за да ги виждам без да се топят. Формите им са същите като на картичките , които пращаме по Коледа и Нова Година...
Трудно е да асимилирам как може едно нещо да бъде с такива правилни геометрични форми и същевременно да е толкова нежно и крехко...и разбира се лесно стопимо.
Поглеждам часовника и виждам как времето напредва. Струва си да закъснея за работа. Пак пускам чистачките, за да опразня полето за новото попълнение снежинки. Те падат, а по тротоара вече има около 40 см от тях. Танцуват във въздуха и после притихват на стъклото затрупани от стотици и хиляди техни посестрими.
Време е! Завъртам ключа и парното в колата издухва топла струя към стъклото. Голяма част от тези красавици загиват още в първия миг, а другите са отнесени от чистачките. Независимо от мнoгoбройните жертви те са решили да завоюват света ни. Всичко е бяло.
Гумите изскърцват по снега и колата бавно тръгва напред...
А след мен в бурно преследване се носят множество бели Снежанки...

Няма коментари:

Публикуване на коментар