Добре сте ми дошли! Ту би Ор Нот Ту Би ви очаква!

Този блог е все още бебе и все още мисля идеи на къде да го развивам. Може и вие да спомогнете с насоки, а може и просто да се забавлявате като четете разните написани от мен неща :)

Още веднъж добре дошли и ИНДЖОЙ!


Ако все пак моя блог ви се стори много скучен и постен можете да се прехвърлите в блога ByBy's Kingdom, където ви уверявам, че нещата не са никак постни! ;)

Абсолютно всички теми относно Имиграцията в Канада и Квебек местя в отделен блог, който при интерес можете да намерите тук: IMMIGRATION 2 QUEBEC . Ще се радвам да се намерим и там! ;)

07/04/2012

Борисов на битка с бездомните кучета - или малоумното/безумното отношение на един народ

По повод една статия в днес.бг реших да напиша няколко реда.
Едва днес научих, че бездомните кучета били голям проблем за България. Ама верно ли? Майтап няма... И чак лично министрите са се ангажирали с него. Интересно ми е от всички изумени майки, бащи и родители, хора, нечовеци и други изроди призоваващи към избиването на животните никой ли аджеба не си зададе въпроса...ОТ КЪДЕ произлиза проблема с бездомните кучета? И всъщност това проблем с бездомните кучета ли е наистина... Толкова години... Толкова години и никой не можа да го реши този "проблем" и сега БатМан и съдружие решиха да го решат с евтаназия на животните... Защо? Защото били проблем?
Хубаво... Явно е, че се множат, явно е, че нападат хора, но наистина ли проблема е в кучетата. Ще кажат някои тоз издухан защитник на животни... Господа и дами - който си помисли това за мен сам по себе си е издухан. Със застрелването на 20, 50, 100, 1000 кучета няма да решите проблема. Защото сега скандирате пред децата си "Нека да ги избият тези псета!" уж за да защитите отроците си или себе си, а всъщност ги възпитавате по един много приятен начин, който след години ще доведе до това, че не кучета, а самите ви деца ще ви нападат и ще ви избиват както вие сте избивали кучетата...
От друга страна държавниците, политиците и депутатите, че и министрите и те решили евтаназията е най-правилното решение. Ами да решение е. Като се замисля на народа проблем са политиците - нека ги евтанизираме колкото може по-скоро. От друга страна народа е проблем на политиците - нека и него го евтанизираме! И България отново ще се превърне в приятна за живеене страна....
Така е... Сега света е отворен. Много от нас, а и от вас, които скандирате за избиване на животните са излизали навън зад граница. Видели ли сте някъде там да има кучета и бездомни животни... Не нали?
Ами задайте си въпроса ЗАЩО няма преди да правите малоумни изводи и заключения!

Няма коментари:

Публикуване на коментар