Добре сте ми дошли! Ту би Ор Нот Ту Би ви очаква!

Този блог е все още бебе и все още мисля идеи на къде да го развивам. Може и вие да спомогнете с насоки, а може и просто да се забавлявате като четете разните написани от мен неща :)

Още веднъж добре дошли и ИНДЖОЙ!


Ако все пак моя блог ви се стори много скучен и постен можете да се прехвърлите в блога ByBy's Kingdom, където ви уверявам, че нещата не са никак постни! ;)

Абсолютно всички теми относно Имиграцията в Канада и Квебек местя в отделен блог, който при интерес можете да намерите тук: IMMIGRATION 2 QUEBEC . Ще се радвам да се намерим и там! ;)

19/07/2011

Покана: VII-то национално скаутско джамборе “Борино 2011”

Скъпи приятели,


За нас е огромно удоволствие да Ви поканим на VII-то национално скаутско джамборе “Борино 2011”, което ще се проведе между 30-ти юли и 7-ми август край село Борино във величествената Родопа планина.


Както някои от Вас се досещат, тази година лагерът ще бъде специален. Причината е не само защото това е седмото поред Джамборе, а и защото през 2011г. празнуваме 100 години от зараждането на скаутската идея в България! Затова сме си поставили и амбициозната цел тази година да надминем себе си и заедно да направим най-грандиозния, най-вълнуващия, най-забавния и още много "най-" лагер в новата история на скаутското движение! Предстоят ни много неповторими приключения и изненади със скаути от цяла Европа, с които ще покажем на всички, че ние знаем как и можем да се забавляваме. Пълна информация относно Джамборето ще намерите на нашата Facebook страница или на сайта на НСОБ - очакваме Ви!


За добри дела - Бъдете готови!


Скаутски поздрави,
Екипът



Няма коментари:

Публикуване на коментар